Select your Top Menu from wp menus

Un înotător şi un judocan prinşi la furat

Doi tineri de 24 şi 25 de ani din Capitală au ajuns pe mâna Poliţiei fiind acuzaţi că au comis mai multe furturi din automobile. Ambii sunt sportivi: unul înotător, celălalt judocan.

Aceştia au dat mai multe spargeri în sectorul Centru din Chişinău. Sportivii spărgeau parbrizul cu o piatră, după care sustrăgeau bunurile depistate. În luna mai, bănuiţii au fost surprinşi de o cameră video instalată la un automobile parcat în preajmă. În urma percheziţiilor, oamenii legii au depistat acasă la aceştia mai multe genţi de damă.

Tinerii sunt anterior judecaţi. Ei sunt cercetaţi penal pentru furt în stare de arest şi riscă ani grei de închisoare.

Acum două săptămâni, Poliţia informa despre alţi doi sportivi, de 23 şi 24 de ani, din Chişinău, care au jefuit mai multe femei în stradă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-inotator-si-un-judocan-prinsi-la-furat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19