Select your Top Menu from wp menus

Un hacker moldovean a furat peste 40 de mii de dolari de pe cardurile ruşilor

Un tânăr de 23 de ani din Republica Moldova a fost reţinut în regiunea Novosibirsk, Rusia pentru clonarea cardurilor şi furt de date scrie RIA NOVOSTI.

Potrivit poliţiei ruse la Bănca de Economii din Novosibirsc s-au adresat mai multe persoane cu plângeri că le-ar fi retrase sume băneşti de pe cardur . Valoarea prejudiciului se ridica la 1,3 mln de ruble ruselti sau peste 40 de mii de dolari SUA.
În rezultatul investigaţiilor s-a stabilit ca perosane necunoscute au instalat în lunile martie –aprilie curent aparataj special în bancomatele băncii , cu ajutorul caruia obţineau informaţii despre carduri bancare.
Poliştii ruşi au reuşit să reţină moldoveanul în momentul în care acesta dezinstala dispozitivul de skimming de pe un bancomat din centrul orașului Novosibirsk.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-hacker-moldovean-a-furat-peste-40-de-mii-de-dolari-de-pe-cardurile-rusilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19