Select your Top Menu from wp menus

Un guvern slab este o sentinţă pentru Republica Moldova, expert

Orice Guvern Leancă va avea o susţinere fragilă în Parlament şi, chiar dacă vor exista voturi pentru învestire, va avea foarte puţină libertate de decizie. Acum ţara are nevoie de un guvern puternic pentru a implementa Acordul de Asociere cu UE, pentru a reforma justiţia. Un guvern slab este o sentinţă. Opinia aparţine Linei Grâu, expert în politică externă, solicitată de IPN să analizeze cum ar putea arăta guvernul nou-format.

Lina Grâu consideră că Iurie Leancă este un politician puternic, dar care în actuala situaţie politică va avea mâinile legate. Totuşi, dacă nu va fi Leancă în fruntea guvernului, o altă persoană va fi o figură slabă, care se va subordona liderilor politici sau chiar unui singur politician, iar Republica Moldova va ajunge într-o situaţie când va fi condusă monopolar.

Lina Grâu este pesimistă în ceea ce ţine viitorul reformelor din Moldova. „Nu vedem nume noi în politică, nu vedem nume noi în guvern, asistăm la o situaţie când tinerii sunt excluşi din marea politică, iar aceasta e făcută de marile afaceri din ţară”, a accentuat expertul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-guvern-slab-este-o-sentinta-pentru-republica-moldova-expert/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19