Select your Top Menu from wp menus

Un grănicer şi-a înjunghiat mortal vecinul

Un militar prin contract, inspector al Pichetului de Grăniceri „Giurgiuleşti”, aflându-se în afara serviciului pe teritoriul s. Giurgiuleşti, raionul Cahul, și-a înjunghiat vecinul.

Incidentul s-a produs după ce bărbații s-ar fi certat. Fiecare a plecat acasă, dar, la un moment dat, plutonierul s-a răzgîndit şi şi-a ajuns vecinul din urmă la marginea satului, unde l-a înjunghiat de câteva ori în regiunea pieptului.

În urma leziunilor primite victima a decedat, iar militarul a aruncat cuţitul în râul Prut şi a plecat de la locul faptei.

În seara zilei următoare, cadavrul bărbatului a fost depistat de către un păstor localnic.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza articolului „omor intenţionat” din Codul penal.

Astăzi, la demersul procurorului militar Cahul, instanţa de judecată a eliberat pe numele militarului un mandat de arest pentru 30 zile.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-granicer-si-a-injunghiat-mortal-vecinul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19