Select your Top Menu from wp menus

Un funcţionar public din raionul Orhei a fost decorat cu medalia „Meritul Civic”

Persoana decorata este  Elena PACIU – secretar al Consiliului Brăviceni. Dinstictia i-a fost acordata joi, 4 aprilie, de catre presedintele R.Moldova,  Nicolae Timofti.

Aceasta  inalta distinctie de stat , cat si  altele au fost acordate de catre seful statului în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite faţă de stat, pentru succese remarcabile în domeniile respective de activitate şi înaltă competenţă profesională. Printre cei decorati se numara  interpretul de muzică populară,  Mihail CIOBANU – “Ordinul Republicii” si   Vasilisa BALAN mama a 12 copii din Causeni -„Ordinul de Onoare”.

In aceeasi zi,  Nicolae Timofti a acordat în semn de profundă recunoştinţă față de persoanele care au opus rezistenţă regimului totalitar comunist de ocupaţie, punându-și în pericol viaţa şi libertatea şi care, pentru verticalitatea, curajul şi spiritul patriotic de care au dat dovadă, au fost condamnate la moarte sau la privaţiune de libertate „Ordinul Republicii” – regretatului USATIUC-BULGĂR Alexandru – deţinut politic.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-functionar-public-din-raionul-orhei-a-fost-decorat-cu-medalia-meritul-civic-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19