Select your Top Menu from wp menus

Un fost angajat al MAI, actual primar în raionul Călăraşi a tocmit gruparea „Arcașa” pentru a șantaja un om de afaceri din Chișinău.VIDEO

Alți trei membri ai grupării „Arcașa” reținuți de poliție; toți cei patru reținuți sunt în arest pentru 30 de zile, poliția adună probe.

Poliția a reținut în cursul săptămînii curente încă trei persoane implicate în crimele grupării „Arcașa”. La 13 septembrie au fost localizați și reținuți doi membri ai grupării – cetățenii Iu. P. și Val. B. bănuiţi de participarea în maltratarea unui om de afaceri din Chişinău în iulie, anul curent.

Tot la 13 septembrie a fost reținut și cetățeanul O. B., cel care, conform investigațiilor polițienești, ar fi comandat lui Arcadie Bozari, cunoscut în lumea interlopă drept „Arcașa”, executarea presiunii asupra omului de afaceri cu scopul de a estorca de la el suma de 50.000 de dolari SUA. Cetățeanul O. B. care a comandat această crimă este fost angajat al MAI și actual primar al unei localități din raionul Călărași.

  • banuit2-250x313-2
  • banuit1-250x313-1

Amintim că Arcadie Bozari, zis „Arcașa” a fost reținut de poliție la 11 septembrie. Acesta coordona activitatea unei grupări criminale care activa pe teritoriul Moldovei, României, Rusiei și Ucrainei. Gruparea „Arcașa” este responsabilă pentru multiple şantaje, perceperi de taxe pentru protecţie, lipsiri de libertate și răpiri.

Poliția solicită susținerea tuturor cetățenilor care au avut de suferit de pe urma activității ilegale a indivizilor din fotografiile atașate la acest comunicat. De asemenea mulțumim cetățenilor care au răspuns la apelul similar lansat la 12 septembrie și au venit cu mărturii și probe care vor ajuta la instrumentarea acestui caz.

Prin participarea cetățenilor pot fi documentate și alte crime ale grupării date. În imagini video a fost surprins chiar Arcadie Bozari amenințînd cu pistolul un angajat al unei benzinării și aplicîndu-i multiple lovituri cu pumnii și picioarele.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-fost-angajat-al-mai-actual-primar-in-raionul-casarasi-a-tocmitt-gruparea-arcasa-pentru-a-santaja-un-om-de-afaceri-din-chisinau-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19