Select your Top Menu from wp menus

Un festival neobişnuit,”Evantai Cultural”, a ajuns in părţile Orheiului

Festivalul interpenitenciar ”Evantai Cultural”, în memoria regretaților Ion și Doina Aldea-Teodorovici, s-a desfasurat si la  Penitenciarul nr. 18  Brăneşti, informeaza Serviciul de Presa al DIP.
12 condamnaţi au iesit in scena si au prezentat  un program divers ce a conţinut recital de versuri, piese din repertoriul interpreţilor Aldea-Teodorovic şi crîmpeie din biografia regretatului cuplu.
Festivalul naţional interpenitenciar „Evantai cultural” si-a luat startul pe data de 6 iulie, la Penitenciarul nr.9-Pruncul.

Organizatorii anunta ca in decurs de 3 luni festivalul va poposi in toate institutiile penitenciare din republica. Turul penitenciarelor se va incheia cu o editie finala sustinuta in scena de echipele de condamnati cu cel mai mare punctaj obtinut pentru evoluarile  concertistice.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-festival-neobisnuit-evantai-cultural-a-ajuns-in-partile-orheiului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19