Select your Top Menu from wp menus

DJ din capitala FRANŢEI se STABILEŞTE CU TRAIUL în Orhei!

Se intampla si asa minunatii! In timp ce moldovenii nostri o rup pe-un cap din gara, un tanar francez a venit sa traiasca in R.Moldova!

Il cheama Nicolas Lhomme, numele scenic  ii este DJ Nikkita   si se afla in Orhei deja de 3 saptamani.

Cum a ajuns tocmai in Orhei? Simplu!   Impreuna cu logodnica sa,  Maria,  care timp de 4 ani si-a facut studiile in Franta. Maria  a invatat in clasa francofona la liceul „Ion Luca Caragiale” din Orhei si a reusit sa intre la Cosmetologie si Estetica,  in Paris.  In capitala Frantei, cei doi au si facut cunostinta.  Iar la putin  timp dupa absolvirea facultatii, Maria a revenit acasa, impreuna cu Nicolas. In Orhei, fata  o va ajuta pe o ruda apropiata  care de curand si-a deschis un salon de frumusete.

Nicolas, la randul lui, are planuri cu muzica. El si-a carat de peste hotare studioul care, din fericire,   nu cantareste mai mult de 400 de kg. Omul are de gand sa faca si aici piese si sa le lanseze pe piata! Spune ca Franta este deja suprasaturata de astfel de muzica, pe cand in R.Moldova este loc pentru DJ-ism si idei noi. Deocamdata, nu a apucat sa lucreze – si-a uitat microfonul acasa, la parinti, iar la noi, nici in Chisinau nu si-a putut gasi un microfon potrivit.

Microfonul din Franta va fi insa recuperat in curand .  La mijlocul lunii, Maria si Nicolas,  oricum,  pleaca in Paris,   pentru a-si legitima relatia. Vor face si o mica petrecere nuptiala in  cercul rudelor si prietenilor francezi. Nunta o vor juca, insa aici, in Orhei. Dar asta  – la anu’.

Noi va zicem – Bun venit, baieti! Si Bun venit pieselor  lui DJ Nikkita! Doua  din acestea,  le ascultam  chiar aici:


 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-dj-din-capitala-frantei-se-stabileste-cu-traiul-in-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19