Select your Top Menu from wp menus

Un deţinut a evadat de sub paza poliţiştilor din Hânceşti FOTO

Un deţinut a evadat de sub paza poliţiştilor din Hânceşti relatează Radio Orhei cu referire la un comunicat al Departamentului Instituţiilor Penitenciare. Potrivit sursei citate,  vineri, 15 martie tânărul de 23 de ani a fost escortat de la Penitenciarul nr.13 Chişinău la Judecătoria Hânceşti pentru a participa la un proces. În amiaza zilei deţinutul care era păzit de poliţiştii din Hânceşti a reuşit să evadeze din camera de deţinere a instanţei de judecată.
Deocamdată fugarul , care este originar din raionul Cimişlia, nu a fost reţinut
La rândul său MAI într-un comunicat susţine că evadarea s-a putut produce graţie constituţiei corporale a infractorului, acesta s-ar fi strecurat printre gratiile celulei de detenţie temporară. Comunicatul pferă şi informaţii despre aspectul fizic al fugarului : înălţimea 165-170 cm, slab, boală dentală: dinții din față deformați, gingiele roșii. Era îmbrăcat în fes întunecat, pulover sur, pantaloni negri. Conform unor informații operative acesta ar putea să fie la moment în Chișinău.

  • evadat 1
  • evadat 2

Departamentul Instituţiilor Penitenciare vine cu un apel către toţi cetăţeni: în cazul în care dispun de informaţii privind locul aflării deţinutului evadat, sunt rugaţi să anunţe la nr. de telefon: 55 90 68 sau 63 69 68.