Select your Top Menu from wp menus

Un deputat rus şi mai mulţi artişti, întorşi la Moscova de pe Aeroportul Internaţional Chişinău

Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova ar fi interzis intrarea pe teritoriul ţării deputatului rus, Pavel Şperov, dar şi unui grup de artişti, care ar fi venit în ţara noastră pentru a participa la evenimentele din stânga Nistrului, scrie presa de la Chişinău.
Solicitat de realitatea.md, Serviciul de presă al Poliției de Frontieră a venit cu o explicație. „Persoanelor în cauză nu le-a fost permisă intrarea în Republica Moldova, pe motiv că nu au întrunit condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, nejustificându-și scopul vizitei”, a menționat Serviciul de presă al instituției.

Între timp, potrivit agenției TASS, vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a cerut Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova să se implice în situația privind reținerea a zece artiști ruși pe Aeroportul din Chișinău, precum și interzicerea accesului în țară a deputatului rus, Pavel Șperov.

Într-o postare pe contul său de Facebook, șeful statului, Igor Dodon, condamnă reținerea cetățenilor ruși pe aeroportul din Chișinău. „Calific aceste acțiuni drept provocări îndreptate spre întreruperea eforturilor președintelui în legătură cu refacere relațiilor moldo-ruse, care continuă să se dezvolte pozitiv. Îmi cer scuze de la toți oaspeții țării noastre, care sunt supuși la astfel de acțiuni pe aeroportul din Chișinău”, mai scrie Igor Dodon.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-deputat-rus-si-mai-multi-artisti-intorsi-la-moscova-de-pe-aeroportul-international-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19