Select your Top Menu from wp menus

Un decan al universităţii din Bălţi este vizat în 17 cazuri de corupţie

Decanul Facultăţii de Psihologie şi Asistenţă Socială a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din mun. Bălţi a fost audiat şi recunoscut în calitate de bănuit în comiterea mai multor episoade de corupere pasivă.
Procuratura municipiului Bălţi a declanşat pe numele bănuitului 17 cauze penale care au fost conexate într-o procedură unică, bărbatul, în vîrstă de 60 de ani, fiind cercetat în stare de arest la domiciliu.

Procurorii au constatat că, pe 11 iunie curent aflîndu-se în biroul de serviciu acesta ar fi estorcat de la o studentă bani în scopul promovării examenului pe care trebuia să-l susţină la disciplina filosofie.

La demersul procurorului, judecătorul de instrucţie a autorizat percheziţia în sala de studii unde profesorul primea examene, fiind ridicate 11 carnete de note ale studenţilor în care se aflau diferite sume de bani, în total 6773 lei.

De asemenea, procurorii îl mai bănuiesc pe bărbat că prin comportament fizic şi verbal a încercat să constrîngă o studentă să intre cu el în contact sexual amenintand-o că în caz contrar nu va trece examenul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-decan-al-universitatii-din-balti-este-vizat-in-17-cazuri-de-coruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19