Select your Top Menu from wp menus

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs în Moldova (Galați), luni dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineață în Moldova (Galați), conform informațiilor publicate pe site-ul Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).
Seismul s-a produs la ora locală 8,02, la o adâncime de 5 kilometri și cu intensitatea în zona epicentrală III pe scara Mercali. Cele mai apropiate localități de epicentru au fost Galați (17 km), Brăila (30 km), Măcin (38 km), Tecuci (51 km) și Focșani (56 km).

De la începutul lunii septembrie s-au produs 21 cutremure în România, în Vrancea, în Transilvania (Hunedoara) și Moldova (Galați).

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-cutremur-cu-magnitudinea-de-38-grade-pe-scara-richter-s-a-produs-in-moldova-galati-luni-dimineata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19