Select your Top Menu from wp menus

Un cuplu din Orhei este cercetat penal pentru exploatarea sexuală a unei minore

Un cuplu din raionul Orhei este cercetat penal pentru exploatarea sexuală a unei minore de 17 ani.
Oamenii legii, au stabilit că bărbatul de 36 de ani și o tânără de 26 de ani, au convins minora la sfârșitul lunii octombrie să le presteze servicii sexuale.
Pentru serviciile sexuale ale minorei, suspecții i-au promis pentru primul raport suma de 300 lei, ulterior 400 de lei, pentru un alt raport sexual în aceleași condiții.
Apoi cei doi au amenințat victima cu răfuială, solicitând ca aceasta să restituie banii , iar pe viitor să le presteze servicii sexuale gratuit de fiecare dată când aceștia vor apela.
Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților, au fost depistate și ridicate telefoane mobile, 60 de boabe de cânepă, un cartuș calibru 5,45 și  tufe uscate de cânepă, anunță un comunicat al Inspectoratului General de Poliție.
La moment, bărbatul este arestat pentru 30 de zile, iar femeia este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă pedeapsă sub forma de închisoare de la 15 la 20 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-cuplu-din-orhei-este-cercetat-penal-pentru-exploatarea-sexuala-a-unei-minore/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19