Select your Top Menu from wp menus

Un copilas și un tigru bengalez au bătut palma la grădina zoologică

 O fetiță și un tigru bengalez au bătut palma la grădina zoologicăCougar Mountain, din Statele Unite ale Americii.

Un bărbat a surprins un moment emoționant petrecut la o grădină zoologică din Cougar Mountain, Statele Unite, scrie realitatea.net.
O fetiță care abia se putea ține în picioare s-a sprinjinit de peretele de plexiglas al cuștii unui tigru bengalez de 170 de kilograme. Dyrk Daniels, tatăl fetiței, și-a pregătit imediat camera, crezând că animalul sălbatic urma să mârâie și să se izbească în perete.

Ceea a urmat i-a lăsat însă cu gurile căscate pe toți cei prezenți la scenă. Tigrul și-a așezat o labă peste palma copilului și și-a frecat capul de zona în care se afla capul fetiței, moment imortalizat de Dyrk Daniels cu aparatul foto pe care îl avea la el. ”N-am văzut niciodată un asemenea act de tandrețe din partea unui animal de pradă”, a spus ulterior bărbatul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-copil-mic-si-un-tigru-bengalez-au-batut-palma-la-gradina-zoologica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19