Select your Top Menu from wp menus

Un copil de 8 ani care cantareste 100 de kg, „confiscat” de autoritatile americane

O familie din statul american Ohio a rămas fără copilul lor, în vârstă de opt ani, după ce autorităţile au decis să-l pună în plasament. Asistenţii sociali au ajuns la concluzia că mama băiatului nu se preocupă de sănătatea acestuia și asta pentru că fiul său cântăreşte aproape 100 de kilograme.

În urma anchetei sociale, băiatul de clasa a treia are obezitate morbidă şi este predispus la diabet şi hipertensiune, anunţă Associated Press.
Este primul caz din SUA în care un copil este luat de autorităţi şi pus în plasament din cauza greutăţii sale.
Avocaţii mamei i-au luat apărarea şi au precizat că autorităţile au exagerat în momentul în care au decis punerea copilului în plasament. Aceştia au mai precizat că problemele medicale pe care le riscă nu prezintă un pericol iminent. 

În replică, autorităţile au precizat că, de-a lungul anhetei sociale, mama a dovedit că nu poate ţine greutatea copilului sub control şi au considerat că este vorba despre neglijenţă medicală.
 
Sursa: evz.ro

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-copil-american-cu-greutatea-de-100-de-kg-a-fost-confiscat-de-autoritati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19