Select your Top Menu from wp menus

Un consilier municipal din Orhei printre persoanele care au perturbat o conferință de presă la agenția IPN

Conferința de presă organizată de către Comitetul Mișcării de Rezistență Națională „ACUM”, planificată pentru astăzi ora 12:00 (17 iulie), cu privire la protestele ce urmează, a fost amânată din cauza susținătorilor lui Ilan Șor, primar de Orhei. Aceștia au protestat față de închiderea magazinelor sociale, scrie TV8.
Potrivit imaginilor din sală, printre protestatarii care au perturbat desfășurarea conferinței de presă de la  agenția de știri IPN, s-a aflat și consilierul municipal Stanislav Cvasnîi. Cvasnîi, care a ajuns consilier în 2015 pe listele MSPR Ravnopravie,   a  participat  și la acțiunea de perturbare a unei conferinței de presă pe care liderii  opoziției au organizat-o săptămâna trecută.
Astăzi,  membrii Comitetul Mișcării de Rezistență Națională „ACUM” au părăsit sala de conferințe, care a fost ocupată  de cître susținătorii lui Șor, care  scandau „Noi suntem poporul” și „Jos mâinile de pe magazinele sociale”.
Ulterior,  membrii comitetului au emis un comunicat în care anunță o nouă acțiune de protest în fața Parlamentului, care va fi organizată în ziua când deputații urmează să se întrunească în ședință plenară. Scopul acțiunii este de a-i determina pe parlamentari să îndeplinească revendicările din Rezoluția adoptată pe 1 iulie în Piața Marii Adunări Naționale, dar și din Rezoluția Parlamentului European, și anume revendicările care țin de competența legislativului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-consilier-municipal-din-orhei-printre-persoanele-care-au-perturbat-o-conferinta-de-presa-la-agentia-ipn/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19