Select your Top Menu from wp menus

Club de la Orhei şi grădiniţă de copii de la Şoldăneşti – de vânzare

In aceasta saptamana,  Agentia Proprietatii Publice (APP)  va organiza o licitatie „cu strigare” pentru privatizarea catorva bunuri proprietate publica de stat. Printre acestea – un club din raionul Orhei si o gradinita de copii din raionul Soldanesti.

Potrivit comunicatului APP, cele doua obiecte expuse spre vanzare sunt  constructii nefinalizate in proportie de aproximativ 60%. Constructia clubului din satul Camencea, comuna Donici, Orhei a  fost  inceputa in  anul 1992 si stopata peste 2 ani, la gradul de finalizare de 4 de %. Statul intentioneaza sa obtina pentru acest obiect,  care dispune si de un teren de pamant, cel putin  570 mii lei.

Gradinita din satul Cobalea Soldanesti a fost construita timp de 4 ani, intre 1990-1994, lucrarile fiind stopate la un grad de cca 44 %. Pretul initial de privatizare al acestui obiect este de doar 45 mii lei.

Printre alte bunuri  proprietate publica expuse la licitatia cu strigare se afla inca un club si o gradinita de copii – ambele din raionul Calarasi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-club-de-la-orhei-si-o-gradinita-de-copii-de-la-soldanesti-strigate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19