Select your Top Menu from wp menus

Un ciupercar a GĂSIT în padurea de langă Orhei o BOMBĂ

O persoană a mers în pădurea de lângă Orhei după ciuperci, dar a găsit o bombă. Descoperirea periculoasă a fost făcută în după amiaza zilei de ieri.

După ora 16, poliţia şi salvatorii din Orhei au fost anunţaţi despre depistarea unei muniţii neexplodate în pădurea din preajma oraşului Orhei,  de  către o persoană care  strângea ciuperci. Muniţia s-a dovedit a fi o bombă de aruncător din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Potrivit şefului serviciului PC a DSE Orhei, bomba a fost luată sub paza colaboratorilor Inspectoratului de Poliţie Orhei, urmând a fi ridicată de la faţa locului de către echipa de genişti.

De la începutul anului curent, în raionul Orhei au fost înregistrate cinci cazuri de depistare a muniţiilor neexplodate în localităţile Puţintei, Ciocîlteni şi în  pădurea din preajma  Orheiului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-ciupercar-a-gasit-in-padurea-de-langa-orhei-o-bomba/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19