Select your Top Menu from wp menus

Un chişinăuian şi-a ucis amicul pentru a nu-i întoarce 25 de mii de lei

Pentru a nu întoarce datoria de 25 mii lei, un bărbat a hotărât să-l omoare pe cel care i-a împrumutat banii.

Potrivit actului de învinuire întocmit de Procuratura sect. Ciocana, un bărbat din mun. Chişinău a împrumutat de la un amic 25 mii de lei, fapt autentificat pe cale notarială. În august curent, inculpatul împreună cu un complice au convins victima să meargă împreună la volanul automobilului său pentru a stabili condiţiile unei pretinse afaceri.

Ajunşi, într-o pădure din apropiere de or. Călăraşi, inculpaţii au legat bărbatul şi l-au lovit crunt, l-au deposedat de aproximativ 3 mii de lei, după care prin tortură au impus victima să semneze o recipisă prin care se menţiona că suma de bani împrumutată i-a fost returnată. În continuare, agresorii au lovit victima cu un ciocan, ultimul decedând pe loc.

Inculpaţii în vârstă de 29 şi 34 de ani, au îngropat cadavrul în pădure şi au părăsit locul crimei, însuşind automobilul victimei.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală spre examinare în instanţa de judecată.

Dacă vor fi găsiţi culpabili de săvârşirea omorului intenţionat şi tâlhăriei, inculpaţii riscă o pedeapsă de până la 20 ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-chisinauian-si-a-ucis-amicul-pentru-a-nu-i-intoarce-25-de-mii-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19