Select your Top Menu from wp menus

Un chinez a cumparat toate biletele de cinema la premiera „Transformers”, pentru a-i dovedi fostei sale prietene ca a gresit cand l-a parasit din cauza saraciei

Un om de afaceri din China a cheltuit 30.000 de euro pentru a cumpara toate biletele de intrare in patru cinematografe din Beijing la lansarea, vineri, a filmului „Transformers”, pentru a-i demonstra ca a gresit fostei sale prietene din facultate, care il parasise din cauza ca era sarac, scrie AFP.

„Eram atat de sarac incat nu puteam sa ne cumparam doua bilete de film”, a scris acest barbat, identificat sub numele de Wang, pe contul sau de microblogging, adresandu-se fostei sale prietene.

„Cand ai plecat la Beijing, mi-ai spus ca nu voi progresa niciodata”, a adaugat acesta, intr-un mesaj care a fost republicat de 110.000 de internauti.

„Obsedat de afirmatia ta, am muncit mult in ultimii sapte ani”, a continuat Wang. „Iar astazi vreau doar sa-ti spun ca te-ai inselat in decizie”.

Wang a promis ca va oferi biletele cumparate internautilor care ii vor republica cel mai bine mesajul adresat fostei sale prietene.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-chinez-a-cumparat-toate-biletele-de-cinema-la-premiera-transformers-pentru-a-i-dovedi-fostei-sale-prietene-ca-a-gresit-cand-l-a-parasit-din-cauza-saraciei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19