Select your Top Menu from wp menus

Un cetățean străin domiciliat în Orhei, prins de poliție când vindea morfină VIDEO

Este vorba despre un bărbat, de 31 de ani, originar din Siria, domiciliat în raionul Orhei,  dar  care locuieste in Capitala.  Mai mult,  acesta activează în calitate de medic-rezident la o instituție medicală din  Chisinau,  anunta un comunicat  al MAI.
Ca rezultat al măsurilor operative de investigaţie, angajaţii Direcţiei Antidrog  a Departamentului Poliţie al Ministerului Afacerilor Interne, au documentat suspectul în momentul în care acesta a încercat să pună în vânzare  2 ml de morfină – substanță care face parte din categoria drogurilor. Afacerea a eșuat, însă, pe motiv că solicitanții s-au dovedit a fi angajaţi sub acoperire ai Direcţiei Antidrog.
Cercetările polițienești au stabilit că, morfina a fost sustrasă din instituția unde activează comerciantul, iar drogurile erau predestinate mamelor care au născut prin intervenție cezariană, având drept scop ușurarea durerii.
În prezent, sirianul  este cercetat penal. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă privaţiune de liberate de la 7 la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-cetatean-strain-domiciliat-in-orhei-prins-de-politie-in-momentul-comercializarii-morfinei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19