Select your Top Menu from wp menus

Un cetăţean moldovean a fost oprit din drumul ilegal spre Spaţiul Schengen

Politistii romani de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au depistat si retinut un barbat care a trecut ilegal frontiera de stat din Republica Moldova in Romania.
IN seara zilei de duminica 2 septembrie, o patrula de politisti din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti a interceptat si retinut, pe directia localitatii de frontiera Mastacani, persoana despre care primisera informatia ca ar fi trecut ilegal frontiera.
In cadrul cercetarilor efectuate si din declaratiile barbatului politistii de frontiera au stabilit ca acesta este un cetatean din Republica Moldova , care a trecut ilegal frontiera de stat, traversand inot raul Prut.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-cetatean-moldovean-a-fost-oprit-din-drumul-ilegal-spre-spatiul-schengen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19