Select your Top Menu from wp menus

Un celebru toreador spaniol, ranit grav la fata de un taur. Video

Unul dintre cei mai populari toreadori spanioli, Juan Jose Padilla, a fost ranit grav ieri, dupa ce fata i-a fost strapunsa de cornul unui taur in timpul unei coride desfasurate la Zaragoza.

Dupa ce a infipt in spinarea taurului o pereche de „banderillas” (tepuse specifice folosite in corida), Padilla s-a impiedicat si a cazut la pamant iar animalul s-a razbunat impungandu-l cu unul dintre coarne, care i-a intrat toreadorului prin maxilar si i-a iesit prin orbita oculara.

Matadorul a fost scos afara din arena cu fata distrusa si plina de sange, el strigand „Nu pot sa vad, nu pot sa vad”, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune spaniol Canal+ Toros.

Doctorii s-au temut initial ca ranile ii vor fi fatale, insa medicul arenei a declarat ulterior, citat de ziarul El Pais, ca Padilla se afla in stare grava si este operat de o echipa de specialisti la spitalul Miguel Servet din Zaragoza.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-celebru-toreador-spaniol-ranit-grav-la-fata-de-un-taur-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19