Select your Top Menu from wp menus

Un cavaler al secolului XXI. Tânărul va parcurge peste 2.000 de kilometri pe jos pentru a ajunge la iubita lui

Un tânăr de 19 ani din Germania bate pământul pentru a-şi dovedi dragostea. Vrea să ajungă până în Odessa, la prietena lui. El va parcurge pe jos mii de kilometri, ghidat de cursul Dunării. Aseară, a înnoptat la Drobeta Turnu- Severin, unde i-a vrăjit pe oameni cu poveşti despre aventurile lui.

Cu chitară în braţe, cortul în spate si roşu în obraji. Bate din poartă în poartă pentru găzduire. În schimbul poveştii lui de dragoste, oamenii îl instalează şi în casă. Cu fiecare zi pe drum, aventura mai câştigă un capitol. Obiectivul însă nu se schimbă.

Călătoria a început pe 14 martie. Tânărul şi-a impus şi termen limită – mijlocul lui iunie.

În Odessa, are de gând să imortalizeze întrega călătorie în scris. Din Stuttgart (Germania) până la Odessa (Ucraina) sunt 2.142 km.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-cavaler-al-secolului-xxi-tanarul-va-parcurge-peste-2-000-de-kilometri-pe-jos-pentru-a-ajunge-la-iubita-lui/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19