Select your Top Menu from wp menus

Un căţel băgăreţ, eliberat de salvatorii de la DSE Orhei FOTO

Un patruped dintr-o gospodărie din cartierul Nistreana al oraşului Orhei şi-a recăpătat libertatea, datorită salvatorilor din cadrul DSE Orhei.
Potrivit inspectorului Afanasie Stici, duminică, 29 iulie, salvatorii au fost chemaţi în ajutor de proprietarii unei case de pe strada Meşterul Manole. Solicitarea a constat în deblocarea unui căţel de curte, care a rămas prins între gratiile porţii de la intrare.
Oamenii s-au chinuit, mai întâi, să-l scoată cu forţele proprii pe patruped, dar după mai multe încercări nereuşite, au apelat la salvatori, care cu ajutorul disozitivelor din dotare, au isprăvit operaţiunea de eliberare a patrupedului.

 

  • deblocare catel orhei 4
  • deblocare catel orhei 3
  • deblocare catel orhei 2
  • deblocare catel orhei 1

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-catel-bagaret-eliberat-de-salvatorii-de-la-dse-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19