Select your Top Menu from wp menus

Un campion al R. Moldova la box, ÎNJUNGHIAT MORTAL în Rusia

Un elev de 17 ani din Celiabinsk, Federaţia Rusă, a înjunghiat mortal un fost campion al Republicii Moldova la box. Elevul de la o şcoală-internat l-a înjunghiat pe cunoscutul boxer Vadim Demitrenko, care de ceva timp locuieşte în Rusia.
Potrivit investigaţiilor, sportivul a ieşit la ora cinci dimineaţa după ţigări şi s-a oprit pe o bancă unde a adormit. Elevul l-a văzut şi, crezând că este beat, a vrut să-l jefuiască. Boxerul însă s-a trezit şi l-a pus la pământ pe agresor, însă a primit mai multe lovituri de cuţit, care i-au fost fatale, potrivit lifenews.ru. Potrivit procurorilor, tragedia s-a produs pe 1 ianuarie, 2012, iar zilele trecute pe marginea cazului a fost iniţiată o cauză penală.

În 2008, Vadim Demitrenko a dobândit cetăţenia rusă şi a părăsit Moldova. Acesta  a  fost campion al Republicii Moldova la box.

sursa: 24 h md.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-campion-al-r-moldova-la-box-injunghiat-mortal-in-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19