Select your Top Menu from wp menus

Un camion a fost mistuit de flăcări pe drumul de centură la Orhei FOTO

În această dimineață, flăcările au mistuit un camion lângă Orhei. Pompierii au fost alertați puțin după ora 11 despre faptul că pe drumul de centură al municipiului Orhei s-a aprins un autotractor de model MAN. La locul incidentului s-a deplasat o autospecială a pompierilor de model Denis Rappier și un echipaj din 4 persoane.

Timp de cca o jumătate de oră, salvatorii au luptat cu flăcările, care au cuprins habitaclul autotrenului. Potrivit maiorului Vasile Guțanu, din cadrul DSE Orhei, habitaclul a ars în întregime, fiind salvată remorca care e încărcată cu piloni de beton. Paguba materială și cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilite.

Potrivit datelor statistice ale DSE, în acest an în raionul Orhei  a crescut simtitor numărul incendiilor cu implicarea  unităților  de transport.  Astfel, în puțin  mai mult de  9 luni ale anului în curs au fost înregistrate deja 6 incendii de acest fel, faţă de 7 – pe durata întregului an 2016.

  • man 1
  • man 2

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-camion-a-fost-mistuit-de-flacari-pe-drumul-de-centura-la-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19