Select your Top Menu from wp menus

Un cameraman şi un jurnalist ruşi au fost omorâţi la un punct de control al separatiştilor

Jurnalistul şi cameramanul postului TV Rossia au murit după un atac cu aruncătoare de mine asupra unui punct de control al separatiştilor în preajma Luganscului.
Potrivit şoferului de taxi, care a adus echipa la faţa locului lângă satul Metalist, aceştia împreună cu teroriştii s-au îndreptat spre punctul lor de control şi au nimerit sub un val de proiectile din aruncătoare de mine. O mină a explodat chiar în mijlocul grupului. Din echipa de filmare făceau parte 3 oameni: corespondentul Igor Korneliuk, cameramanul Victor Denisov şi regizorul de sunet Anton Voloşin.
Taximetrisul a relatat că după explozie separatiştii l-au somat să părăsească zona, astfel că nu cunoaşte ce s-a întâmplat ulterior. La moment se ştie că cameramanul Anton Voloşin a decedat, iar jurnalistul Igor Korneliuk a murit la spital.
Anterior centrul de operaţiuni antitero a solicitat de mai multe ori persoanelor civile să evite aflarea în preajma punctelor de concentrare ale separatiştilor pro-ruşi.

sursa: National.MD

.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-cameraman-si-un-jurnalist-rusi-au-fost-omorati-la-un-punct-de-control-al-separatistilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19