Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din raionul Orhei riscă până la 4 ani de închisoare. Acesta a furat instrumente pentru construcții dintr-un magazin și le-a vândut într-o piață din Chişinău

Un bărbat de 34 de ani din raionul Orhei a furat instrumente electrice predestinate construcției de la un magazin de materiale de construcție, pe care le-a vândut la o piață din Capitală. Actualmente, acesta riscă până la 4 ani de închisoare.

Pe data de 30 septembrie, administrația unui magazin de materiale de construcție a alertat polițiștii că cineva a sustras din magazin instrumente electrice predestinate construcției.

La fața locului, forțele de ordine au stabilit că suspectul a intrat liber în magazinul amplasat pe strada A. Mateevici, de unde a furat un ciocan rotopercutor SDS de model „Makita” și o mașină de înșurubat de același model. Acesta a cauzat magazinului un prejudiciu de 6.400 lei.

În cele din urmă, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Acolo s-a stabilit că bărbatul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. Totuși, acesta și-a recunoscut vina, iar bunurile furate a declarat că le-a vândut într-o piață din Capitală.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru furt și se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-bun-barbat-din-raionul-orhei-risca-pana-la-4-ani-de-inchisoare-acesta-a-furat-instrumente-pentru-constructii-dintr-un-magazin-si-le-a-vandut-intr-o-piata-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19