Select your Top Menu from wp menus

Un biciclist de varsta inaintata a ajuns la spitalul din Orhei

Barbatul a fost vatamat corporal intrun  accident de circulatie care a avut loc in jurul orei 18,  pe traseul Chişinău – Soroca raionul Orhei (intrarea in orasul Orhei dinspre Chisinau).

Un microbuz de model Mercedes Vito, la volanul caruia se afla un tanar in varsta de 28 ani, a comis tamponarea biciclistului , trecut de 50 de ani. Patimitul se deplasa pe timp de  noapte cu bicicleta neechipată cu elemente reflectorizante, dupa cum afirma politia.

În urma impactului biciclistul s-a ales cu diverse leziuni corporale şi a fost transportat la spitaul raional din Orhei.

Cazul este cercetat de Serviciul urmăririi penale al CP Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-biciclist-de-varsta-inaintata-a-ajuns-la-spitalul-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19