Select your Top Menu from wp menus

Un bebelus a fost DECAPITAT la naştere

Scena de groază s-a petrecut într-un spital din oraşul brazilian Aracaju! În timpul unei sarcini dificile, medicii au decapitat copilul. Mama în vârstă de 22 de ani a povestit îngrozită că a auzit că s-a rupt ceva şi replica unui medic: „Marcos, eşti NEBUN?”.

În timpul unei naşteri dificile, doctorii de la Maternitatea Santa Isabel, în încercarea disperată de a scoate copilul care rămăsese blocat de câteva ore, l-au decapitat, scrie Daily Mail.

Pentru a scoate şi corpul fără cap al micuţului a fost nevoie de o operaţie de cezariană. Echipa formatădin cinci doctori s-au chinuit ore bune pentru a duce la bun sfârşit naşterea. Mama, în vârstă de 22 de ani, a povestit familiei că ştia în acele momente că ceva nu este în regulă şi că a auzit un zgomot.

„Verişoara mea este complet devastată. Toată familia este în stare de şoc. Încă are dureri de la naştere. Medicii au trebuit să o taie pentru a scoate corpul copilului”, a spus una dintre rude.
Directorul spitalului a declarat că se fac investigaţii pentru a vedea cine se face vinovat de moartea copilului. De asemenea, familia intenţionează să acţioneze în instanţă.

sursa: hotnews.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-bebelus-a-fost-decapitat-la-nastere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19