Select your Top Menu from wp menus

Un bătrân omorât şi găsit toamna trecută în raionul Orhei este victimă a unei grupări criminale . VIDEO

Un bătrân omorât şi găsit toamna trecută în raionul Orhei este victimă a unei grupări criminale . Despre aceasta s-a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă organizate de Procuratura Generală.
Potrivit sursei citate o grupare criminală specializată în asasinarea persoanelor în etate a fost deconspirată de poliție. Membrii grupării aveau scopul de a înstrăina proprietatea imobiliară a acestora, prin falsificare de documente.
Gruparea a activat în perioada anilor 2010 – 20112, din componenţa ei făcînd parte patru persoane, printre care şi un notar într-un centru raional din apropierea capitalei.
În cadrul urmăririi penale au fost stabilite două cazuri, în care, învinuiţii falsificau acte, în baza cărora bunul imobil era înstrăinat, iar proprietarii era asasinat.
În primul caz, este vorba despre omorul unui bătrîn, care deţinea în proprietate un imobil situat în sectorul Botanica al capitalei. Cadavrul acestuia a fost găsit îngropat în noiembrie 2012, într-un lan din preajma unui sat din raionul Orhei. După comiterea crimei, bunul imobil al acestuia a fost înstrăinat în baza unor acte false.
În celălalt caz, cu ajutorul actelor falsificate, inculpaţii au înstrăinat apartamentul unei femei, amplasat în sect. Buiucani, după care proprietara a fost omorâtă în casa de vacanţă a acesteia, situată într-o comună din raionul Edineţ. Pentru a camufla acţiunile criminale, inculpaţii au strangulat femeia, înscenînd suicidul acesteia.
În prezent, doi dintre membrii grupării se află în stare de arest, iar al treilea este anunţat în căutare internaţională.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-batran-omorat-si-gasit-toamna-trecuta-in-raionul-orhei-este-victima-a-unei-grupari-criminale-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19