Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat va face 15 ani de închisoare pentru violul fiicei vitrege

Cincisprezece ani de închisoare pentru un locuitor din raionul Cimişlia. Acesta a fost verdictul pronunţat astăzi de Judecătoria din Hînceşti după ce procurorii au demonstrat că bărbatul a violat şi a comis acţiuni violente cu caracter sexual în privinţa unei minore.

Procurorul, care a solicitat condamnarea inculpatului la 22 de ani de detenţie şi castrare chimica, anunţă ca va contesta sentinţa instanţei de judecată pe care o consideră prea blîndă.

Temei pentru începerea procesului penal a servit plîngerea depusă la Procuratură de mama minorei, potrivit căreia fiica ei de 11 ani ar fi fost violată dă concubin.

Potrivit probelor acumulate de procurori, în timp ce femeia se afla la muncă peste hotare i-a lăsat în grija concubinului pe copii săi minori. Astfel, în intervalul anilor 2011 – 2012, prin constrîngere fizică şi psihică bărbatul în vîrstă de 40 de ani, periodic viola fetiţa.

Atît în cadrul urmăririi penale, cît şi în cadrul cercetării judecătoreşti, inculpatul s-a aflat în stare de arestare preventivă.

Procuratura Generală anunţă că după modificările operate în iunie 2012 în legislaţia procesual-penală, instanţele de judecată din republică au pronunţat trei sentinţe de condamnare cu aplicarea măsurii de siguranţă – castrarea chimică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-va-face-15-ani-de-inchisoare-pentru-violul-fiicei-vitrege/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19