Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat va face 12 ani de închisoare pentru că că timp de doi ani şi-a agresat sexual fiica minoră.

Un bărbat va face 12 ani de închisoare pentru că că timp de doi ani şi-a agresat sexual fiica minoră, relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al Procuraturii Generale

Potrivit procurorilor, inculpatul locuia împreună cu soţia şi doi copii comuni, victima nefiind fiica biologică a acestuia.

Începând cu 2009 şi până în ianuarie 2011, bărbatul în vârstă de 34 ani a săvârşit acţiuni violente cu caracter sexual în privinţa copilei de numai 9 ani.

Totul s-a aflat în momentul în care fata i-a spus despre ce i se întâmplă mamei sale, care la rândul ei a anunţat poliţia.

Sentinţa a fost contestată de către apărătorul inculpatului, iar în august 2012 prin decizia Curţii de Apel Chişinău, bărbatul a fost condamnat în baza unui alt articol la doar 4 ani de închisoare.

Procurorii nu au fost de acord cu decizia Curţii de Apel şi au atacat-o, iar recent Curtea Supremă de Justiţie a menţinut sentinţa instanţei de fond (12 ani de închisoare) şi a condamnat inculpatul pentru acţiuni violente cu caracter sexual.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-va-face-12-ani-de-inchisoare-pentru-ca-ca-timp-de-doi-ani-si-a-agresat-sexual-fiica-minora/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19