Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat suspectat de omor reținut de polițiștii din Orhei

La 23 ianuarie, în jurul orei 16:30, polițiștii din Orhei au fost sesizaţi de un bărbat despre faptul că a găsit corpul neînsuflețit al unchiului său în casa acestuia, cu semne de moarte violentă, anunță un comunicat plasat pe site-ul Poliției Republicii Moldova.

La fața locului, oamenii legii au stabilit identitatea victimei, care s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, locuitor al satului Susleni din raionul Orhei.

În urma cercetărilor preliminare, bărbatul ar fi decedat din cauza loviturilor primite, fapt confirmat ulterior de către medicul-legist. În scopul identificării autorului infracțiunii, oamenii legii au organizat un plan special de acţiuni, care s-a soldat cu reținerea suspectului.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, originar din aceeași localitate, anterior judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf, huliganism și violență în familie.

Preliminar s-a constatat că, aceștia au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat s-ar fi iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „Omor intenţionat”.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 15 ani privaţiune de libertate.

În continuare polițiștii din Orhei efectuează acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-suspectat-de-omor-retinut-de-politistii-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19