Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat şi un minor au omorât în bătăi consăteanul lor pentru ca ar fi furat un felefon mobil

Poliția a identificat suspecții în săvîrșirea unui omor care a avut loc în seara zilei de 10 septembrie curent, în satul Dereneu, raionul Călăraşi. Aceştia s-au dovedit a fi doi consăteni de 15 ani şi respectiv, 35 ani.

Suspectînd victima de furtul unui telefon mobil, aceștia l-au bătut pînă la moarte. Cadavrul bărbatului de 35 de ani, cu multiple plăgi în regiunea capului, a fost depistat de vecini, care au anunțat poliția.

În urma investigațiilor operative întreprinse de oamenii legii, la scurt timp au fost stabiliţi și reținuți făptaşii.

La moment, suspecţii sunt cercetaţi penal în baza art. 145 al. 1 Cod Penal al RM. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de „Omor intenţionat”, Aceştia riscă de la 8 la 15 ani privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-si-un-minor-au-omorat-in-batai-consateanul-lor-pentru-ca-ar-fi-furat-un-felefon-mobil/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19