Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat și-a pus copiii pe plita încinsă pentru că i-au rupt țigările

Un bărbat dintr-un sat din raionul Ialoveni este bănuit că şi-ar fi bătut fără milă cei doi feciori, de 8 şi, respectiv 6 ani, după care i-ar fi pus pe plita încinsă, pentru că au rupt intenţionat o cutie cu ţigări.

Potrivit medicilor de la Spitalul pentru copii „Emilian Coţaga” din Chişinău, unul din copii a suferit două plăgi pe coapsa stângă, iar al celălalt s-a ales cu arsură termică de gradul III la ambele fese.

Zilele trecute a fost deschis un dosar penal şi dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă până la 5 ani de închisoare, scrie publicația Ora Locală.

sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-si-a-pus-copiii-pe-plita-incinsa-pentru-ca-i-au-rupt-tigarile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19