Select your Top Menu from wp menus

Un barbat poarta o CAMASA din 4 kilograme de AUR

Un magnat din industria indiana a textilelor, Pankaj Parakh, care  a infiintat un business de milioane de lire sterline in India,   a comandat o camasa din aur masiv, care cantareste nu mai putin de patru kilograme, catre a 45-a zi de nastere a sa.

 Dupa ce a cheltuit 127.000 lire sterline pentru a cumpara aurul necesar fabricarii acestei camasi, Parakh a declarat “Am vrut sa port ceva special, aratand ca  sunt recunoscator pentru succesul meu”.
 
Potrivit presei locale, camasa din aur si-a atins tinta si la facut pe antreprenor si mai popular atunci cand acesta strabate strazile natale din Yeola, un orasel situat la 260 km de Mumbai.
 
Antreprenorul indian spune ca este admirat de femei si invidiat de barbati. “Nu ies niciodata pe strada fara a purta 2-3 kg de bijuterii”, precizeaza acesta.
 
Camasa are sapte nasturi din aur si a fost realizata de 20 de croitorese, care au lucrat nu mai putin de 3.200 de ore, timp de doua luni.
In ciuda faptului ca este realizata din aur, camasa este foarte flexibila si ofera un confort obisnuit. 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-poarta-o-camasa-din-4-kilograme-de-aur/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19