Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Zahoreni, Orhei, omorât în propria casă. Agresorul, reţinut de poliţie

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din satul Zahoreni şi-a dat suflarea în propria casă, din cauza unei plăgi în regiunea gâtului. Lovitura mortală i-a fost aplicată de un tânăr, în vârstă de 25 de ani. Acesta a fost reţinut de poliţie şi  riscă ani grei de puşcărie.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IP Orhei, Diana Maxim, crima a avut loc ieri seară. În timpul unui conflict la domiciliul victimei, tânărul agresor a luat un obiect ascuţit de pe masă şi l-a lovit pe stăpân în regiunea gâtului. Rudele barbatului  au chemat salvarea şi au anunţat poliţia. Medicii nu au putut face nimic altceva, decât să constate moartea bărbatului.

Tânărul, suspectat de săvârşirea omorului, a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă vinovăția îi va fi demonstrată, acesta riscă între 10 şi 15 ani de închisoare. Totodată, la IP Orhei a fost pornit un dosar penal, cu acumularea probelor și desfășurarea acțiunilor de stabilire a tuturor circumstanțelor infracţiunii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-zahoreni-orhei-omorat-in-propria-casa-agresorul-retinut-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19