Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Rezina care racola moldovence pentru prostituţie în Cipru, a fost reţinut. VIDEO

Poliţia a reţunut un bărbat, de 33 de ani, originar din raionul Rezina, care este supectat de racolarea tinerelor moldovence pentru prostituţie. Acesta le trasnporta, prin partea stângă a Nistrului în Odessa. De aici, victimele erau urcate în avion, destinația finală fiind Cipru.
Angajații Direcției poliție în transporturi a Departamentului Poliție MAI au documentat activitatea filierei timpd e 10 luni (începând cu februarie, curent)stabilind componența întregului grup – două femei și un bărbat.
Cel de-al doilea membru al grupului – o femeie de 22 de ani, originară din raionul Rezina, responsabilă, de asemenea, de racolarea fetelor de pe teritoriul Moldovei, a fost reținută în luna februarie a anului curent, fiind condamnată, deja, la trei ani de privațiune de libertate condiționat.
Poliția a stabilit că, liderul afacerii este o femeie de 32 de ani, originară din raionul Sângerei, cu loc de trai permanent în Cipru. Tot ea s-a dovedit a fi coproprietara unui club de noapte din regiunea Gemikolagi, în care erau exploatate fetele. Cercetările forțelor de oridne au stabilit că, suspecta nu este la prima batere de la lege, fiind anunțată în urmărire generală de poliția din Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-rezina-care-racola-moldovence-pentru-prostitutie-in-cipru-a-fost-retinut-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19