Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Orhei, suspectat de OMOR, a fost reţinut de Poliţie FOTO

Un locuitor al oraşului Orhei, care este suspectat de omorul unei bătrâne, a fost reţinut de poliţie. Crima a fost săvârşită cu o săptămână în urmă , iar la sfârşitul săptămânii curente oamenii legii au reuşit să-l reţină pe presupusul făptaş. Reţinutul riscă ani grei de puşcărie, dacă vinovăţia acestuia pentru o crimă săvârşită cu deosebită cruzime va fi demonstrată .

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, bărbatul care are 53 de ani, a fost reţinut de către angajații Poliţiei din Orhei și ai Inspectoratului Național de Investigații. Reţinutul  este suspectat că  a pătruns în casa unei femei în vârstă de 80 de ani din Orhei pe care  a înjunghiat-o mortal cu mai multe lovituri de cuţit. Cadavrul însângerat al batrânei a fost descoperit a doua zi de către de nepotul victimei. Medicul legist a constatat că decesul  a surveni în urma multiplelor leziuni penetrante în regiunea capului și gâtului.

În procesul audierii, bănuitul a declarat că în seara zilei de 20 mai, în scopul sustragerii mijloacelor bănești și a bunurilor pe care le-ar putea vinde, a intrat într-o locuinţă, dar a fost surprins de stăpâna casei. Bătrâna a încercat să-l oprească, iar el a scos cuţitul din buzunar şi a lovit-o de cinci ori în regiunea feței și gâtului, după care  i-a zmuls din urechi cerceii de aur.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este cercetat penal pentru săvârşirea unui omor cu deosebită cruzime și riscă  până la 20 ani de închisoare sau detenție pe viață.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-orhei-suspectat-de-omor-a-fost-retinut-de-politie-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19