Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Niculaeuca a DISPĂRUT în timp ce se afla la Orhei/FOTO

Un bărbat de 34 de ani din satul Niculaeuca, care a dispărut de aproape o săptămână, este căutat cu disperare de părinţii săi.
Cel disparut suferă de handicap mintal, ceea ce ii îngreunează comunicarea. Barbatul este in stare sa-si spuna doar numele – Igor.
Părinţii acestuia spun că sâmbăta trecută au plecat impreuna cu Igor la Orhei. Dupa ce au facut cateva cumparaturi la piata din centrul orasului, fiul lor s-a intors la automobilul cu care au ajuns la Orhei.
Parintii, care au revenit mai tarziu, nu l-au gasit pe Igor nici in automobil, nici in timpul cautarilor prin piata.
Unul din taximetriştii originari din satul Niculaeuca sustine ca l-ar fi vazut pe barbat in regiunea benzinăriilor din cartierul Slobozia Doamnei, indreptandu-se spre Selişte.
Rudele celui disparut spun ca s-au adresat şi la poliţie, dar căutările nu au dat deocamdată niciun rezulat.
Semnalmentele lui Igor: Înalţimea 1,75 – 1,80 m., ochi căprui , păr şaten. Era îmbrăcat în cămaşa albă, pantaloni sport albaştri.
Persoanele care detin vreo informatie despre barbatul disparut sunt rugate să telefoneze la 0 235 60 258.

barbat disparut niculaeuca orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-niculaeuca-a-disparut-in-timp-ce-se-afla-la-orheifoto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19