Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Jora de Jos, Orhei, printre cei șase morți în accidentul din regiunea Kaluga

Astăzi  au devenit cunoscute numelea cinci din cele șase moldoveni decedați în tragicul accident care s-a produs ieri dimineaţa în regiunea Kaluga, Rusia. Printre victime se număra un bărbat din Jora de Jos, raionul Orhei.

Angajaţii Ambasadei R.Moldova în F.Rusa au stabilit identitatea aopt persoane rănite în accident, dar şi a cinci persoane din cei decedaţi.

 Este vorba despre

Bolboceanu Ghenadie, născut în 1981 în s. Jora de Jos, Orhei;
Golban Ivan Nicolai, născut în 1950 în Căușeni;
Țulea Victor, născut în 1973 în or. Căușeni;
Bulbuc Mihai Alexei, născut în 1972 înErmoclia, Ştefan Vodă;
Căpăţâna Nadejda, născută în 1976;
A şasea victimă, o femeie,  nu a fost încă identificată.

Reprezentanţi ai IGSU din Moldova se află în prezent în F.Rusă, pentru a începe procedurile de repatriere a decedaților precum și de transportare a celor opt răniți. Primele patru persoane traumatizate ar putea ajunge la Chișinău nu mai devreme de ziua de marți.

sursa regional.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-jora-de-jos-orhei-printre-cei-sase-morti-in-accidentul-din-regiunea-kaluga/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19