Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din comuna Cucuruzeni a murit într-un incendiu care i-a devastat locuinţa FOTO

Corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 47 de ani a fost descoperit de pompieri într-o casă din satul Ocniţa Răzeşi, comuna Cucuruzeni. Descoperirea sinistră a fost făcută azi dimineaţa, în tmpul stingerii incendiului de către o echipă de pompieri din Orhei.

Potrivit  specialistului superior din cadrul DSE Orhei, căpitanului Vasile Gutanu, pompierii au fost anunţaţi despre incendiul din Ocniţa Răzeşi la ora 6 dimineaţa. Într-un sfert de oră, autospeciala şi o echipă din 4 pompieri au ajuns la faţa locului, unde s-a constatat că arde o aşa-zisă bucătărie de vară.

În decurs de 2 ore pompierii au lichidat incendiul, dar în timpul intervenţiei, în camera de locuit din interiorul construcţiei, a fost găsit corpul carbonizat al unei persoane. O femeie din vecinătate  a declarat că victima este însuşi stăpânul, un bărbat în vârstă de 47 de ani,  care locuia singur. Vecina a mai spus  că bărbatul nu ducea cel mai exemplar mod de viaţă şi că obişnuia să fumeze.

În rezultatul incendiului, cauza căruia urmează a fi stabilită, au ars bunurile din cameră şi cea mai mare parte a acoperişului, dar pompierii au stăvilit răspândirea flăcărilor nu doar în locuința-focar, ci și  spre  o casă de locuit din apropiere.

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-comuna-cucuruzeni-a-murit-intr-un-incendiu-care-i-a-devastat-locuinta-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19