Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Briceni şi altul din Sîngerei, condamnaţi pentru agresarea sexuală a două minore

Procuratura raionului Briceni a demonstrat vinovăţia unui bărbat de comiterea violului şi raportului sexual cu o minoră.

Procurorii au stabilit că, pe parcursul lunii iunie 2011, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, a forţat în repetate rînduri o minoră de 13 ani să întreţină cu el raporturi sexuale. De fiecare dată, inculpatul ducea victima la marginea localităţii pentru a nu fi văzut de consăteni, unde îşi realiza intenţiile criminale. Despre cele întîmplate minora le-a povestit părinţilor, care, la rîndul lor, au alertat poliţia. Pentru acţiunile sale ilegale, inculpatul, în vîrstă de 28 de ani, a fost condamnat la 11 ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Un caz similar a avut loc în raionul Sîngerei. Potrivit Procuraturii Sîngerei, tot la 11 ani de detenţie a fost condamnat şi un locuitor al raionului, care în vara anului trecut a comis tentativă de viol în privinţa unei minore, în vîrstă de 8 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-briceni-si-altul-din-singerei-condamnati-pentru-agresarea-sexuala-a-doua-minore/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19