Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat din Bieşti, Orhei a fost scos dintr-o fântână de salvatori

În dimineață zilei de 7 octombrie salvatorii au efectuat o intervenție dificilă în localitatea Biești, raionul Orhei.

Un tînăr de 20 de ani a avut nevoie de ajutor, după ce s-a înnămolit în fîntînă,  la  adîncimea de 20m. Tanarul  a coborat in fantana pentru a o curata.  Peste putin timp, insa,  nu s-a mai putut misca, nici iesi din  fantana.  Salvatorii l-au gasi pe tanar blocat in namol, pana la genunchi.

„Fantanarul” a fost scos la suprafata si  a primit îngrijiri medicale. Acum viața tanarului  se află în afara oricărui pericol.

Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale au lucrat mai bine de trei ore, pînă ce misunea a fost finalizată cu succes.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-din-biesti-orhei-a-fost-scos-dintr-o-fantana-de-salvatori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19