Select your Top Menu from wp menus

Un barbat de 96 de ani din India a devenit din nou cel mai batran tata din lume.VIDEO

Un barbat de 96 de ani din India a reusit sa-si bata propriul record si sa devina din nou cel mai batran tata din lume, scrie stirileprotv.ro.
Il cheama Ramjit Raghav, iar in urma cu doi ani, cand avea 94 de ani, a devenit cel mai batran tata din lume, in momentul cand primul sau fiu, Karamjit, s-a nascut.
Daily Mail scrie insa ca in urma cu o luna, Ramjit Raghav si sotia acestuia, Shakuntala, de 54 de ani, au anuntat ca familia lor a devenit mai numeroasa cu inca un baiat, Ranjit, barbatul reusind pentru a doua oara sa fie numit cel mai batran tata din lume.
„Ce pot sa spun, aceasta a fost dorinta lui Dumnezeu, el a dorit sa mai am un copil. Nu am folosit niciun medicament.”, a declarat acesta, spunand ca atunci cand fiul sau s-a nascut, doctorii din spital au ras de el cand au auzit ca acesta este tatal.
Pentru barbatul de 96 de ani, dorinta de a avea un baiat a fost uriasa inca din tinerete, insa iata ca abia acum visul i-a fost indeplinit.
„Sunt fericit ca are cine sa-mi duca numele mai departe”, a marturisit acesta.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-de-96-de-ani-din-india-a-devenit-din-nou-cel-mai-batran-tata-din-lume-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19