Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat de 63 de ani din raionul Ialoveni şi-aucis concubina de 29 de ani

Un bărbat de 63 de ani din raionul Ialoveni şi-aucis concubina de 29 de ani .Bărbatul , locuitor al satului Ruseştii Noi, raionul Ialoveni, a fost reţinut de poliţie, relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al MAI.
Acesta este bănuit că şi-ar fi ucis consăteanca de 29 de ani. Unitataea de gardă a Comisariatului de poliţie din Ialoveni a fost sesizată la data de 26 decembrie printr-un apel telefonic de către un bărbat, care a declarat că fiind în ospeţie la o rudă, a observat în grădină acestuia ceva suspect.
Poliţia a stabilit că la data de 24 decembrie, cuplul, fiind în stare de ebrietate, între ei s-ar fi iscat o ceartă. Bărbatul, a lovit-o cu pumnul peste corp, după care cu un cuțit de bucătărie, a înfipt-o de mai multe ori în regiunea membrelor inferioare. A doua zi, dimineaţa, suspectul a încercat să ascundă cadavrul tinerii, îngropînd-o în grădină.
În prezent, bărbatul este cercetat penal


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-de-63-de-ani-din-raionul-ialoveni-si-aucis-concubina-de-29-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19