Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat de 30 de ani, suspectat de acțiuni perverse față de minori VIDEO

Angajații Centrului pentru combaterea crimelor informatice a Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, au reținut, zilele trecute, un bărbat de 30 de ani, originar din Chișinău, banuit de acțiuni perverse față de minori.

Cu cîteva luni în urma, la poliției s-a adresat părintele unui minor, de 15 ani, care a declarat că de cîteva zile, fiul său, discută prin intermediul rețelelor sociale cu o persoană necunoscută. Individul îi expedia băiatului mesaje cu caracter sexual și propunea o întîlnire în scopul realizării unui raport sexual.

Bărbatul, bănuit că ar fi autorul mesajelor, a fost documentat în timp ce comunica cu minorii în spațiul Internet prin intermediul rețelelor de socializare și ținea discuții cu caracter indecent, orientate spre satisfacerea poftei sexuale, obținerea încrederii copiilor și întîlnirea cu aceștia în vederea abuzării sexuale în mediul real.Totodată, a fost stabilit că suspectul se deplasa frecvent în diferite regiuni ale țării, în căutarea potențialelor victime.

În momentul reținerii, bănuitul avea asupra sa un smartphone, prin intermediul căruia contacta copiii în mediul real și organiza întîlniri cu aceștia în scopuri sexuale.

Fiind audiat, acesta a recunoscut că, anterior, a întreținut relații sexuale cu mai mulți băieți care nu au atins vîrsta de 16 ani.

În prezent, bărbatul se află în stare de arest și cercetat în baza art. 175 Cod Penal al RM „Acțiuni perverse”. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă să fie condamnat la închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Cazul este cercetat în continuare de poliție, în vederea stabilirii altor victime ale abuzurilor sexuale comise de acest bărbat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-de-30-de-ani-suspectat-de-actiuni-perverse-fata-de-minori-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19