Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat care plasa droguri în mai multe ascunzișuri din municipiul Orhei, a fost reținut de poliție

Poliția din Orhei a ridicat  245 de pachețele de substanțe narcotice, 147 de pastile de Buprenofină și aproximativ 30.000 de lei în cadrul unei operațiuni de destructurare a unei rețele de traficanți de droguri, anunță poliția într-un comunicat.

Ofițerii de investigație ai IP Orhei au obținut informații operative despre plasarea drogurilor în diverse ascunzișuri din mai multe cartiere ale municipiului Orhei,   de către reprezentanții unui „magazin online” pe Telegram.

După investigații ample și analiza camerelor de supraveghere, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, condamnat anterior pentru trafic de droguri, era implicat în activitatea ilegală.

Poliția l-a localizat la o stație PECO din periferia municipiului Orhei, însă acesta a refuzat să prezinte actele de identitate și a fugit de la fața locului. În timpul urmării, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un foișor de pe acostament.

În urma perchezițiilor corporale, a mijlocului de transport și a domiciliului său, au fost descoperite  zeci de    pastile de Buprenofină,  400 de pachete din polietilenă de tip Zip-Lock, un cântar electronic de dimensiuni mici, precum și bani    proveniți din activități ilegale.

De asemenea, examinarea telefoanelor acestuia  a relevat imagini cu coordonate geografice ce indicau locuri de ascundere a drogurilor, conducând la descoperirea și ridicarea a 33 de pachete din diverse zone ale municipiului Orhei.

Bărbatul a fost reținut și transportat la Penitenciarul 13, iar materialele probatorii vor fi supuse expertizelor. Poliția continuă investigațiile pentru identificarea și reținerea altor membri ai grupului infracțional organizat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-care-plasa-droguri-in-mai-multe-ascunzisuri-din-municipiul-orhei-a-fost-retinut-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19